Станка Златева заряза самотата си в миналото

Станка Златева, която я знае и мало и голямо се косеше, че кариерата й върви нагоре, а личния й живот сочи надолу. Е, повече няма да е така. Златното момиче на България от село Крушаре си има тръпка и то достойна за пехливанката.

[caption id="attachment_320761" align="alignright" width="300"]Станка Златева е влюбена в бургазлия Станка Златева е влюбена в бургазлия[/caption]

Станка Златева е щастлива и пърха на крилете на любовта. Петкратната световна и шесткратна европейска шампионка от три месеца си има падалка по гларус, научи HotArena.net. 34-годишен бургазлия също е бивш спортяга, но в момента припечелва хляба си като гард на нощна чалготека в морския град. Здравенякът се запознал с двукратната олимпийска вицешампионка от Пекин и Лондон на една от тренировките й.

Според очевидци пламъкът на любовта припламнал между синеоката състезателка и здравият мачо от пръв поглед. Връзката била толкова силна и страстна, че Димитър и 31-годишната Станка Златева дори планирали да заживеят под един покрив, разбра Kluiki.bg.

Състезателката вече е част от спортен клуб „Черноморец”, където ще тренира за предстоящата олимпиада. От общината ще подарят на Станка Златева жилище под наем и тя трайно ще се премести в морския град. Близки приятели дори подхвърляли на младите скоро да се възнаградят и с наследник.

Фаворитката от последния сезон „ВИП Брадър” се оплакваше, че леглото й е празно. Най-именитата състезателка в световната история по женска борба твърдеше, че досега връзките й са били все  временни, защото от лагери, състезания и тренировки била загърбила личния си живот и гаджета.

Повечето мъже, които се увъртали около Станка Златева или гледали в кесията й, или се страхували от боркинята. След като малко поизостави назад кариерата си, нещата си дойдоха на местото.

Заради това, че Станка нямаше мъж до себе си дори плъзна зловредната клюка, че златното момиче е преминало на другия бряг. Което новото гадже на шампионката ни по борба Димитър, категорично опроверга.