След победата в „Хелс Китчън“ на Станислав му предстои друго голямо събитие – женитба.

 

Майстор сладкарят, който грабна наградата от 100 бона от „Кухнята на Ада“ се сгодил с любимата му Божидара в италианското градче Позитано. Спомня си, че се срещнали в дискотека в Благоевград. Божидара изпратила нейна приятелка да му каже, че има интерес към него. Първата вечер обаче така и не се разбрали кой да отиде пръв при другия, след което започнали кореспонденция в социалните мрежи.

 

Станислав се жени след победата в „Хелс Китчън“

По него време работил в Шкорпиловци, а Божидара изненадващо отишла там да го види. Тръгнала с влака от Перник до Варна и останала с него там за лятото.

Станислав споделя, че в продължение на три дни носил годежния пръстен със себе си. Накрая писал на майка си за съвет, а тя му отговорила да е по-сериозен и да не отлага.

 

Двамата с Божидара ще вдигнат морска сватба. Вече са запазили ресторанта, в който ще се проведе тържеството. Предстои изборът на булчинска рокля – Божидара се е спряла върху няколко модела, но все още не е избрала в кой от тях ще се премени за съдбовния ден. Кум ще е Иван, който си тръгна по-рано от „Кухнята на Ада“, но пък станаха истински приятели със Станислав.

 

Победителят отбелязва, че се е борил със зъби и нокти за всеки един от успехите в живота си. Отначало не влязъл с идеята да спечели, но след първите предизвикателства с него се случило нещо, което го накарало да се почувства пристрастен към преследването на победата.

Посвещава победата на покойния си баща и в негово име се борил за нея.

Източник: Уикенд