Само да почисти две, три скариди за Сенто се оказа голямо предизвикателство.  Синът на Баровеца за малко да повърне по време на готвенето си  в „Черешката на тортата”.

Младежът, който е ерген и няма семейство призна още в началото:” Не мога да готвя, единственото нещо, което правя са яйца на очи, но винаги ми стават кривогледи. За предястие бе избрал тънки печени филийки с два вида сос и скариди. Салатата му се оказа от айсберг, краставици, домати, и той каза дюля, но явно не знае как се казва плода, защото използва смокини. За основно поднесе печено свинско коремче със сладки картофи. А за десерт баски  чийзкейк, гарниран с плодове.

Станислав Михов-Сенто гола вода в „Черешката” (Синът на Баровеца за малко да повърне докато  чисти скариди)

Сенто призна, че е крайно гнуслив и за да почисти скаридите, които не може да пипа с голи ръце си сложи ръкавици. И като започна една битка с морските дарове, които го опръскаха по дрехите се разбра, че наистина изпитва голям гнус. Даже по едно време изпусна:”На тая й пръснах мозъка!”

Станислав Михов-Сенто гола вода в „Черешката” (Синът на Баровеца за малко да повърне докато  чисти скариди) - Снимка 2

По време на вечерята се разбра, че Сенто е приготвил само предястието и салатата, а основното и чийзкейка са сготвени от негов приятел. В крайна сметка за цялото си представяне бе оценен с 38 точки като се изравни с доктор Ненков, който безспорно е голям кулинар.

Станислав Михов-Сенто гола вода в „Черешката” (Синът на Баровеца за малко да повърне докато  чисти скариди) - Снимка 3

Но зрителите реагираха остро и коментират: „Чудя се в тая Черешка има ли критерии по които се оценяват участниците? Кого ще оценявате тази вечер домакина или  … помощниците.”, „Симпатичен ми е този младеж, но такива дечковци като него с по няколко дейности, с които не са известни  в нито една ми идват в повече!”, „Възпитан младеж, но гола вода,  участва в кулинарно предаване, а даже не се опита и да готви, явно е там само да се рекламира!”, безмилостни са зрителите на „Черешката на тортата” и негодуват, че по точки се изравни с анестезиолога.

Източник: България днес