Ти да видиш, що прави наше чедо от Търговище на гости на самия Бил Гейтс... Мда, правилно четете. С това се похвали Светлана Гущерова, която била сред ВИП-гостите на милиардера. Само дето той не знае...

Сега сериозно - става въпрос за хотел "Даниели" във Венеция, където Светлана и мъжът й Християн Гущеров отидоха за рождения й ден. Венеция е любима на бившата плеймейтка и тя пожелала да чукне своите 35 годинки именно там.

Речено и сторено - Гущеров наел стая във въпросния хотел, който е закупен от Бил Гейтс. В сградата, която наистина се намира на идеално място във Венеция, са снимани филми с Анджелина Джоли, поредицата Джеймс Бонд, там е бил Джони Деп и много други...

Това обаче е преди време. В момента сградата на хотела е в ремонт, за който Гейт е отделил 30 милиона евро. Ремонтът трябва да е съвсем готов до 2024-та година и всичките 200 стаи да бъдат отворени и обновени изцяло за гостите си.

Именно тук е резилът на Светлана, защото хора, които наскоро са били във Венеция споделиха, че понеже е в ремонт, хотелът се дава евтино. И вътре изобщо не е това, което е бил преди. "Но явно дъртият Гущеров като е спрял кранчето, Хриси не може да си позволи по-скъп и луксозен", коментират в нета.