От дни феновете на Мария Игнатова не спират да питат за здравето й и да се тревожат за нея, заедно с най-близките й хора. Защото скоро стана ясно, а и самата блондинка си призна, че е започнала да получава припадъци. Разбира се, няма човек, който да приеме това за нормално, защото не е. И винаги има причина, свързана със здравето на организма.

Игнатова от месеци се чувства някак замаяна, често пъти изпитвала слабост и проблеми с вестибуларния апарат, често и залитала, а в последно време й се случило и да припадне на няколко пъти за кратък времеви период.

Имаше предположения, че Мария е бременна от мъжа си Ивайло Цветков - Нойзи, или че е болна от нещо, но се оказа друго. Не, 44-годишната Игнатова не е бременна, нито е заявявала такова желание. Тя вече има голям син от Петко Димитров и не искаше отново да дундурка бебе.

Причината за припадъците й се оказа едновременно лесна за разгадаване и сериозна, дори опасна за здравето й. Мария просто тежи адски малко и теглото й, което е има-няма 45 килограма, е на границата с анорексията.

"Мимето винаги е била слабичка и стройна, но по време на "Господарите" и връзката й с Димитър Рачков, беше просто хубава - фина, но не и кокалеста като сега. Откакто е с уж голямата си любов Нойзи, просто се топи. Той ли я кара да бъде като сушена скумрия, тя ли нещо е изчаткала, но това състояние не е нормално и тялото й го показва", разкриха близки до нея източници.