Деси Радева на 53 гушна бебе

Снимката обиколи мрежата,  а мнозина се питат дали президентската съпруга не е станала тайно баба? И дали бебето, което е гушнала, е от нейния единствен син Страхил или от някое от децата на Румен Радев от предишната му връзка.

Нито едното, нито другото. Малкото вързопче, което първата дама е гушнала е на нейни много близки познати. А момиченцето, което е изправено до Деси Радева е нейната кръщелничка. Малкото бебе пък  е нейната сестричка.

„Ако ме удостоят с честта да стана кръстница и това малко бебче, както стана със сестричката му, ще ми станат три и ще отида в Рая. Поне така гласи народното поверие.Всичко прощавам, освен предателството и лъжата“, написа под умилителния кадър съпругата на президента Румен Радев.

А фотото мигновено събра хиляди лайкове и пожелания за здраве и дълъг живот на всички на снимката.

Както и заръка към Десислава Радева скоро да гушне свое внуче. Синът на Деси Радева, от първия  й брак с депутата от БСП Георги Свиленски-Страхил е на 26, но няма сериозна приятелка. Но има солидно образование, както и кариера в голяма бизнес корпорация в столицата.

А  обстановка на снимката е от вилата в „Бояна“, където президентското семейство живее вече втори мандат.А домашното облекло на съпругата на държавния глава и спокойствието й говорят, че между двамата цари мир и  любов, въпреки спекулациите за трусове в семейството им.

Източник: Ретро