Юлияна Дончева ще се опита да има ново дете, въпреки че когато го роди евентуално, ще бъде на над 50 г.

Станислав Недков се оказва луд по децата. След като наскоро стана татко за пръв път, спортистът вече имал намерение да не спира дотук. Стъки успял да убеди почти 50-годишната си съпруга Юлияна Дончева да се подложи отново на ин витро, за да забременее за втори път, съобщава "Уикенд".

[caption id="attachment_340896" align="alignright" width="300"]Станислав Недков - Стъки принуди Юлияна Дончева за чудо Станислав Недков - Стъки принуди Юлияна Дончева за чудо[/caption]

"Ще бъде чудо една 50-годишна дама да бъде майка на две малки дечица, но Стъки е толкова радостен, че има бебе в момента, че успя да навие и жена си за още едно. Явно наистина го обича, щом иска пак да се подлага на бременност." - считат познатите на двойката.

Юлияна Дончева и Стъки този път се надявали на момиченце. Хубавицата вече има две момчета, но от различни мъже. Станислав Недков засега е само със син, заради което ще се пробва за дъщеричка. Двамата даже вече са се консултирали със специалист, който трябвало да им разясни как могат да си направят момиче, научи Kliuki.bg.

"Не е научно доказано, но си има начини да е момче или момиче, когато е ин витро. Дори се счита, че доста голяма е вероятността да се родят близнаци. Много са тези случаи." - смята приятел на Стъки.

Юлияна Дончева щяла да задвижи цялата процедура в края на лятото и се очаква да забременее някъде около есента. Това значи, че когато евентуално роди догодина, ще бъде на 51 години, понеже тя ги навършва през юни. Много от хората недоумяват защо красавицата отново се подлага на бременност, след като наскоро роди, но очевидно любовта й към Станислав Недков е огромна.

"Той още е млад и иска много деца. Имат финансовата възможност, така че няма проблем да го направят." - казва наш източник.