Честито! Преди часове на света се появи първият син на Иво Аръков и неговата Габриела Николаева. Всичко по раждането е минало чудесно и бебчето, както и родилката, са в отлично състояние. За душевното на Габи обаче не е много ясно...

При все, че много родилки се сблъскват с депресивни и противоречиви емоции малко след раждането (така наречената следродилна депресия), Иво трябваше да е по-добре запознат и да се отнесе с подобаващото уважение и дори преклонение пред тази, която го дари с наследник.

Срамота: Тя му роди дете, той я обиди публично! (вижте как Иво Аръков нарани Габриела - СНИМКИ)

Той обаче не само не направи това, ами разгневи много потребителки в нета с нелепото си и тотално не на място чувство за хумор. Аръков обяви раждането на сина си в мрежата като написа, че приятелката му вече била станала "милф". Последното е ясно какво значи и особено къде се използва, като категорично не е на място в случая, не и в този благословен за двамата ден. А да използва "приятелка", вместо "жена ми", "любимата ми", "моето момиче" и прочие, звучи сухо и дори обидно за някои.

"Приятелка?! Каква приятелка, бе?! Така ли трябва да се изразиш в мига на това свято нещо - раждането на твоето бебе?! Приятелки бол, днес една, утре друга. Да, вярно е, че не сте женени, но изказът ти е жалък. Да беше я нарекъл и "гаджето ми" тогава... Смешник", нападнаха го в мрежата бесни дами.

Извън нелепия гаф на Иво Аръков, пожелаваме му бебето да расте здраво и да ги радва много. А и скоро да научим как са решили да го кръстят.