Симона Загорова определено греши някъде във възпитанието на щерка си, защото към момента детето изглежда доста разлигавено. Майка му и баба му се правят, че всичко е наред, но всичко му разрешават и накрая ще патят от това цял живот.

Всъщност Мони вече си пати сериозно. Малката Галина веднъж така се ядосала, че я оставя, за да отиде на участие, че заключила майка си в стаята и тя не можела да излезе известно време, изпуснала и участието.

Разбира се, само изключително разлигавено 2-годишно дете би посмяло да заключи майка си и насила да я остави вкъщи. Детето не е виновно, а виновна е майка му, която в стремежа си да бъде вечно добра е започнала да губи уважението на собствената си рожба.

Интересното е, че и Глория, която иначе като майка беше сравнително строга, като баба е по-мека от перце. Тя също не смеела да каже нищо на Галина, която е кръстена на нея. Постоянно я глезела и й изпълнявала всичките прищевки.

Така в един момент се е стигнало до това малкото момиченце да е шеф на възрастните. Решението му да заключи майка си, без да мисли за последствията, говори, че е възпитано в много големи дози егоизъм.

Източник: Crimesbg.com