Николета Лозанова мина всички граници заради злобата си към Валери Божинов!

Срам и позор - това е решението на Николета Лозанова, с което тя разплака 3-годишната си дъщеричка Никол Божинова навръх рождения й ден днес. Това разкриха близки до плеймейтката, вживяла се в ролята на тв водеща на "Папараци".

Всички са наясно с целия цирк покрай развода на най-преекспонираната двойка у нас - Николета Лозанова и Валери Божинов. Двамата се разделиха преди няколко месеца, а наскоро обявиха края на брака си пред всички. Едно е обаче да поръчваш злобни и компрометиращи статии в клюкарски сайтове срещу бившия си благоверен, а съвсем друго да нараниш собственото си дете навръх рождения му ден.

[caption id="attachment_338297" align="alignright" width="300"]Николета Николета Лозанова се тресе от злоба към бившия си вече Валери Божинов[/caption]

Оказа се, че в злобата и омразата си към Валери Божинов, Николета Лозанова категорично му заявила, че не иска да го вижда на празника, организиран в чест на сладураната Никол. По думите на плеймейтката, футболистът нямал място при нея в този момент. Разбира се, той щял да види Никол и да й даде подаръците си, но в по-късен час, когато я вземе при себе си.

"Николета мрази Валери, но не, защото още го обича и тъгува за брака си с него, а просто, защото той имаше смелостта да излезе и открито да заяви пред цяла България, че вече не я обича. А това срина имиджа й на неустоима и вечно желана красавица. Ето защо тя реши да го накаже, като не го допусне на партито на Никол, а му предложи след това да я вземе и да организира друго тържество, ако сам прецени. Досущ като разведените родители", разкриха близки до Николета Лозанова, а клюката бързо се разнесе из светските среди на столицата.

От една страна Валери Божинов гневно осъдил Николета за постъпката й, но от друга обаче, решил, че няма да й играе по свирката, а ще бъде заедно с детето си, когато и както си поиска. В крайна сметка футболистът ще отиде на тържеството на малката Никол, тъй като за него детето му било милиони пъти по-важно от прищевките на неговата майка.

"Валери би умрял ако види и една сълза на Никол, камо ли детето да плаче заради отсъствието му. Той е бесен на Николета, но заедно с това е и доволен, защото за пореден път осъзна, че решението му да се раздели с нея, е възможно най-правилното в живота му", убедени са близки до Божинов.