Мирослав Костадинов е женен от 7 години, но по всичко личи, че не желае да има дете и предпочита да няма отговорности за друг човешки живот. Съпругата му Елица едва ли е много щастлива от този факт, защото всяка жена мечтае да стане майка, то й е заложено в гените.

47-годишният певец обаче няма намерение да приспива бебе, когато може да прави секс с млади девойки на възраст между 20 и 30 години. Очевидно блондинът е доста загорял, защото с жена му продължават да живеят в различни държави и да се виждат от дъжд на вятър.

Миро почти открито търси коя от „Гласът на България“ да забие. В отбора му от 12 човека цели 8 са от женски пол. Освен това самият той призна в ефир, че не обича да се обръща на мъже.

Мирослав, който навремето имаше и гей забежки, очевидно вече е минал напълно към женските ласки и трудно се сдържа да не изневерява на жена си. Говори се, че той вече й е кръшкал неведнъж, но тя се прави, че не знае.

Истината е, че Ели си затваряше очите за развратния му начин на живот много преди сватбата им. Миро не афишираше връзката им, но се оказа, че се познават цели 10 години преди да се венчаят и са имали любовни взаимоотношения още през 2006 г. Миро обаче не спираше да спи и с други, което тогава даже не го криеше.

Явно Ели много обича изпълнителя на „Печат от моята душа“, защото дотук е преглътнала немалко унижения от него. Миро пък не си е взел поука от грешките и отново търси изневярата.

Източник: Crimesbg.com