Продуцентът Маги Халваджиян направи грешката на много от богатите родители. Разглези до небесата сина си, още повече че това е единственото му дете.

Днес Бедрос Халваджиян е на 32 г., има съпруга и две деца, но продължава да се държи като тийнейджър. Последната инфантилна простотия, която той направи, е да си смени фамилията. Поиска вече да бъде наричан Скайуокър, както се казва героят от любимия му филм „Междузвездни войни“.

От лиготия младият мъж си е сменил и малкото име. Още от малък той държи да бъде наричан Бебо, което показва колко е мъж. Явно е такъв, но в кавички.

Бебо Халваджиян очевидно не е наследил бизнес способностите на баща си, защото прехвърли 30-те, а все още е само оператор. Явно от него нищо не става.

На всичкото отгоре Бедрос е и голям комплексар. Израснал в сянката на баща си, той търси нещо, което да го различава и го намира в родното си място. Бебо е роден в италианския град Конеляно и именно него е отбелязал като роден град в мрежата. Очевидно е, че според младия арменец да си роден в Италия, а не в България, е повод за гордост.

Маги и Кремена прекарват първите си години от брака си именно в Италия, където работят в цирка. Точно по това време се ражда и синът им Бедрос.

Източник: Crimesbg.com