В България всеки може да стане всичко без никаква подготовка или талант, стига да е известен. Това става ясно от новото поприще, в което се изявява Виктор Стоянов, нашумял от предаването „Ергенът“.

Викторчо, който близо 3 месеца се правеше, че си търси жена, докато си пълни джоба и се сдобива с незаслужена слава, отскоро е актьор. Звучи нереалистично, при положение че е завършил НСА, а не НАТФИЗ, но...

Ергенът се включи в постановката на Мариус Куркински „Мъжът на жена ми“. Вчера публиката на Добрич имаше възможност да го наблюдава в Летния театър на града.

Виктор се нареди редом до актьори като Руслан Мъйнов, Иво Аръков,Ненчо Илчев, Албена Михова, Кирил Ефремов и много други, които са учили 5 години, за да станат това, което са.

Стоянов обаче става актьор от раз, без подготовка, без талант, без нищо. Не е луд обаче който яде баницата, са казали хората. Защо Куркински вкарва подобен човек в екипа си, не е ясно. Ясно е само, че ако продължава в същия дух, скоро постановките му ще се гледат само от роднини и приятели.