Анита мина всякакви граници и извърши светотатство

Фолк фурията Анита се доказа като абсоютна грешница, извършвайки светотатство. Хубавицата се снима в толкова провокативна фотосесия, че потресе и най-ненабожните хора. Анита позира без никакви дрехи с Библията в ръце, а до нея има разсъблечен мургав мъж.

Снимките са произведение на Цветомир Цветанов, а най-абсурдното е, че те са направени по повод наближаващите Великденски празници. В интернет обаче вече текат масови недоволства от постъпката на Анита. Форумниците определят снимките на певицата като светотатство и желаят някакво накзание за нея, без значение какво.

[caption id="attachment_312474" align="alignright" width="300"]Анита извърши светотатство и потресе България Анита извърши светотатство и потресе България[/caption]

Kliuki.bg припомня, че Анита е сред най-скандалните фолк певици, след като преди време бе заловена да се отдава на ласки с приятеля си насред операта. Тогава хубавицата се оправда, че не вижда лошо да показваш любовта си на публични места, но разпоредителите не се трогнаха и изхвърлиха и двамата.

Сега обаче вече Анита премина всякакви граници. Едно е да нямаш морал, но друго да оскверниш Библията. Затова има вероятност фотосесията на Анита да бъде свалена от интернет и да не види официално бял свят.

Kliuki.bg няма да падне толкова ниско, показвайки това откровено светотатство от страна на Анита. Моля да ни извинят тези, които биха искали да видят снимките.