Пухкавата Деси Слава започва все повече да дразни феновете си. Работата й хич не върви в последните месеци, за което виновна си е само тя и никой друг.

Мързелът е обхванал изцяло фолк дивата. Тя хич не си давала зор на участията и изобщо не можела да оправдае хонорара си от 6000 лв.

„Не стига, че се появява за някакви си 2 часа, а и изобщо не прави никакво шоу. Не се раздава, не танцува, само си изпява песните с половин уста и си заминава.”, коментират ядосано фенове на русокосата певица.

Според някои от тях причината за лежерното поведение на Деси се корени във възрастта й. Годинките й се понатрупаха, вече е на 43 г., а през март ще навърши 44 г. Освен това и килограмите й не са малко и й тежат, затова не може да бъде много пластична на сцената.

Деси Слава обаче възмущава хората и с облеклото си, където вече оправдание няма. Тя дори не слага токчета на сцената и излиза неглиже, което дразни мъжката част от публиката, при положение че е висока едва 1,58 м.

По всичко личи, че на певицата изобщо не й пука за работата й и вече я върши само за пари. Някога беше друго, но животът предлага какви ли не обрати.

Източник: HotNews.bg