Цветелина Петрова, която си знаем просто като Цвети на Криско, умира да се показва пред хората. Но не с акъл или с умения, нито с професионална реализация, а с... физика. Да си го кажем - голота, която все по-често демонстрира.

Някои от снимките й са меко казано нелепи и граничат с вулгарността, като тази, която цъфна в сторито й днес. Цветелина първо качи фотос, от който балконите й (силиконови, разбира се) са така наврени в обектива, че аха да ни извадят очите - явно точно това е била идеята.

Срамота: Цвети на Криско се съблече и си показа най-милото в стори! (как търпи това рапърът - СНИМКИ)

После обаче Петрова ската тази снимка, може би е получила многозначителни коментари... и я смени с друга, още по-нелепа. На фотото, което виждаме, не знаем какво показва тя, може би тен... но направо си е снимала най-милото.

Срамота: Цвети на Криско се съблече и си показа най-милото в стори! (как търпи това рапърът - СНИМКИ) - Снимка 2

Сещате се колко извратеняци ще я гледат не в тена, а точно в онова място и ще точат лиги, че и нещо друго... Потребители се възмутиха и директно попитаха Криско, който все още й се води мъж, как търпи подобно поведение.

"То бива фриволност и свобода, ама пък чак толкова... Все едно е сингъл тая и си търси мъж. Ама не просто да търси, ами все едно е загоряла от години. Някои жени стават смешни в опитите си да се правят на съблазнителни", коментират в нета.