Сребърната медалистка от „Хелс Китчън“ отнесе як хейт в „Черешката на тортата“

Виктория Зайкова от Поморие, която остана втора в четвъртия сезон на „Хелс Китчън“, се провали с гръм  и трясък в „Черешката на тортата „ снощи. Възпълничката готвачка отнесе яко неодобрение и куп негативни коментари първо заради менюто, което предложи на гостите си.

Нахаканата кулинарна скри шапките на ВИП-персоните. Посрещна ги с шотове ракия и сланина. В разядката бе наблъскала четири глави чесън. А предястието й бе отново с любимата й сланина, бъркана с миди.

„Аз съм селско момиче и затова обичам да си хапвам. Баба ми ме учеше да уважавам храната и то си личи, че го правя“, закачливо подхвърли поморийката.

Зрителите обаче я заляха с як хейт за менюто й.

„Гозбите ти все едно бяха като приготвени за крайпътно заведение. А не за изискано кулинарно предаване. Ама то по нищо не личи, че си била във формат от такава висока класа, каквато е „Кухнята на Ада“. Ти си позор за шеф Виктор Ангелов“, скочиха зрителите на Виктория.

Мнозина я зачекнаха и заради теглото й. Те й препоръчаха да обърне повече внимание на здравословното хранене и да зареже сланината, иначе сериозно ще закъса със здравето си.