Венци Венц се доказа като пълна издънка и в личен, и в професионален план. Рапърът е само на 35 г., а вече има два провалени брака зад гърба си. От всеки има по едно дете, за да се прави на голям баща.

Оказва се обаче, че Венцислав Чанов е абсолютен провал като баща. Само безотговорен татко ще заведе 4-годишното си дете на дискотека. Именно това е сторил Венци.

При първата му самостоятелна изява след разпадането на дуета му с Павел Николов малката Агуая е била в нощния столичен клуб, където едва не припаднала от страх. Докато татко й бил на сцената, токът спрял за 10 минути, което стресирало момиченцето.

Достатъчно стресиращо за едно толкова малко дете е да попадне в задимена и шумна обстановка, каквато несъмнено е тя в един нощен клуб. Това прави тотално безотговорен бащата на момиченцето, което след няколко дни ще навърши 5 г.

Венци Венц се проваля във всичко, което започва. Двата му брака бяха толкова кратки, че някои дори не разбраха, че е сменил жените. И от двете има по една дъщеря, но само се прави на грижовен татко, а истината е съвсем друга.

Преди месец се случи и друг голям провал на Венци, този път в професионален план. Той се раздели с Pavell след 10 години заедно на сцената. Говори се, че на Павката му писнало от глупостите на Венц, който пък бил с непоносимо лигав характер и имал навика да се прави на велик.

Източник: Crimesbg.com