Ники Кънчев изключително груб с гостите в студиото на Биг Брадър

[caption id="attachment_302513" align="alignright" width="300"]Niki-ujasi-Bulgaria Ники Кънчев направи на нищо свой гост в студиото на Биг Брадър[/caption]

Киро Скалата и Маги Желязкова напуснаха Биг Брадър Ол Старс, но преди това поведението на Ники Кънчев направо ужаси България. Водещият на шоуто направи на две стотинки госта си в студиото Георги Неделчев. Господин Кънчев си позволи да попита Жоро дали Златка Димитрова го е отрязала  и затова той мрази толкова яростно Злати. На този въпрос Георги така и не отговори, потресен от самото му задаване. Всички в студиото останаха без ума и дума, като единствено друг от гостите - Крум Савов, опита да защити Неделчев, заявявайки че един мъж може да оцени една жена не само по това какво би направила за него в леглото.

Този сезон на Биг Брадър се забелязва едно доста изненадващо и леко скандално дори водене на шоуто от страна на Ники Кънчев. Той показва известна доза пристрастност в изказванията си в студиото, както и в отношението си към гостите. Точно преди ужасния въпрос тази вечер, Кънчев отряза отново Георги Неделчев, прекъсвайки го най-безцеремонно с думите "Тишина, сега говоря аз!". Междувпрочем, прекъсването и неизслушването на гостите е станала практика в работата на Ники Кънчев, тъй като се забелязва от доста време в Биг Брадър.