Изпълнителката пусна снимка по бански, но само в горната част на тялото.

Тя така и не успя да отслабне след раждането на третото си дете. Сега упорито крие тялото си. Но не си взима поука и не минава на диета, а се тъпче с боклуци от  масите на ултра ол инклузива. Още преди няколко дни Емилия отлетя за Испания за лятна почивка, където се спаси от лошото време и наводненията на Балканите.

Певицата и семейството й са отседнали в петзвезден комплекс в Андалусия. Мястото се слави като най-елитното в тази част на страната. Точно на брега на морето, предлага плуване в няколко басейна със спиращи дъха гледки.

Срам я е да се снима: Емилия надебеля зверски

"Беше едно спокойно, прекрасно и слънчево лято. Имах много пътувания и срещи с вас. Плаж, море, усмивки. От днес започва и моята почивка, мисля-заслужена. Целувки на всички и до скоро" – написа блондинката в профила си преди дни.

Емилия обаче обикаля и сред красотите на Малага и показва уютните заведения и красивите улички на испанското крайбрежие.

Явно Емилия е решила да отдъхне, преди да изпрати дъщеря си в първи клас.  Наследничката на Коко Динев ще учи в едно от най-елитните места – Англо-американското училище.  Не е ясно в какви отношения е певицата с бившия си мъж.

Източник: hotnews.bg