"ВИП Брадър" възмути зрителите с изкуствените си скандали!

Уж най-големият скандал в Къщата се оказа медийна гавра от страна на "ВИП Брадър". Дни наред слушахме и гледахме как Камелия Воче ще се разправи лично с Евгени Минчев и как щяла да го срине, а днес вече са добри приятели. Това говори за нагласената същност на шоуто и че никога Воче не е била настроена против Евгени, а просто предаването ги е задължило да сформират скандал.

Тази вечер NOVA излъчи как Евгени Минчев е във вражда с всички съквартиранти и иска да излезе от Къщата, но първата, която го спря, беше именно Камелия Воче, видя екипът на Kliuki.bg. А само преди седмица тя заливаше портрета му с вино.

[caption id="attachment_326291" align="alignright" width="300"]"ВИП Брадър" наистина поднесе абсолютен срам на зрителите "ВИП Брадър" наистина поднесе абсолютен срам на зрителите[/caption]

"Колкото и странно да е, с теб имам по-добри отношения, отколкото с Йорданка Христова." - шокира Евгени Минчев в разговор с Воче.

Така стана ясно, че враждата между Камелия Воче и Евгени Минчев е била измислена и всъщност двамата изобщо не се мразят. Даже стана ясно, че Камелия е канила Евгени да празнува с нейното семейство Коледа, което говори, че двамата са били доста близки. Всъщност именно темата за празниците накара Минчев да плаче в ефир. Оказва се, че той празнува сам и това го съсипва.

Евгени Минчев по принцип е двуличен човек, но намерението на "ВИП Брадър" да подведе хората към скандал с Камелия Воче е доста мръсно. Очевидно шоуто е платило огромни хонорари и на двамата, за да се съгласят да изиграят този цирк в ефир. Все пак обаче има едно нещо, наречено достойнство, което явно и при двамата не присъства в личностните им характеристики.

Новият най-голям враг на Евгени Минчев във "ВИП Брадър" се оказва Йорданка Христова, което е шокиращ обрат. Явно двамата имат много по-големи различия от тези, които той има с Камелия Воче или по-точно които се правеше, че има.