Венета Райкова не запази достойнството си и не остана срещу Евгени Минчев!

Седмици наред гледахме и слушахме как Венета Райкова се възмущава от Евгени Минчев и се опитва да го злепостави в ефир, докато той беше част от риалити формата "ВИП Брадър". След излизането му обаче нещата се промениха. Венета изведнъж преклони глава и спря да бълва негативизми по негов адрес. Тя е изтрила всички свои статуси за Евгени в мрежата Facebook, в които обясняваше що за човек е той, забеляза Kliuki.bg.

[caption id="attachment_328747" align="alignright" width="300"]Венета Райкова преклон глава пред Евгени Минчев Венета Райкова преклон глава пред Евгени Минчев[/caption]

И тъй като в живота няма нищо случайно, Венета Райкова съвсем целеносочено се е подчинила на Минчев. Той я е заплашил, че след "Голямата уста" тя директно ще отиде на борсата за безработни, тъй като ще говори с много влиятелни хора, които познава и които щели да й стъжнят цялата кариера. Евгени дори е боравил с конкретни имена, което убедило Венета, че не се шегува. Освен това той я е предупредил, че ако не спре да го хули публично, той на свой ред ще разкрие тайни от личния й живот, които биха я съсипали.

Все пак обаче войната на Райкова с Минчев беше единственото, което караше голяма част от зрителите да й симпатизира. За разлика от всички в Къщата, Венета си позволи да разкрие в ефир подробности от същността на Евгени. Тя сподели как той я е ритал на един прием, тъй като взимала интервю от младеж, който бил отказал специални неща за Евгени Минчев. Също така Венета Райкова единствена не признаваше качествата на "лорда" като ПР.

Всичко това обаче вече е минало. Русокосата половинка на Тишо бе принудена да спре с кампанията си против Евгени Минчев, защото е получила заплаха от него и то съвсем реалистична. Венета не е в състояние да рискува професията си, понеже наистина не се намира в благоприятно финансово състояние и не се знае къде ще работи след Нова година. Затова и тя като много други преклони глава пред Минчев, за жалост...