Ваня Щерева, която е завършила НАТФИЗ, но никога не е била актриса, не спира да се излага. Тя продължава да търчи само по леглата на младоци, защото сякаш отказва да порасне.

Неуспялата певица не може да си намери мъж от своето поколение и затова търси такъв сред младежите, предлагайки им само секс. Какво друго да го интересува един 25-30-годишен мъж в една 50-годишна, освен плътските наслади?!

Ваня е на 52 г. и мъжете на тази възраст са сериозни, с професии и отговорности. Нямат желание и време да се занимават с откровено инфантилна жена, която на тия години продължава да пие като смок и да пуши по две кутии цигари дневно.

Проблемът е, че по този начин Щерева става за смях. Сега е решила да изживее „Ергенът“, а главният герой е на 33 г. Разликата от 19 години изглежда направо плашещо, но явно писателката няма проблем с това.

Ваня показа влечение към младежите още по време на „ВИП Брадър“. Там тя не спря да се сваля на Тото от „СкандаУ“ и ако той бе откликнал дори малко, можеше да станем свидетели на абсурдни сцени.

Именно в Къщата шеф Петров й предрече, че ще свърши с бутилка между краката и две котки до нея, намеквайки, че ще си остане сама до края на живота си.

Очевидно Ваня доста се е стреснала от тези думи, защото не спира да си търси мъж, но понеже не намира сред своите връстници, а е готова на всичко да не остане сама, се сваля с младоци и става за смях под път и над път.

Всъщност бившата брадърка никога не е била сред много праведните жени. Дъщеря й е била зачената случайно в таванска стая през студентските й години, неведнъж е признавала самата тя. И все пак това е най-доброто, което й се е случвало, защото иначе днес щеше да бъде напълно сама.

Източник: Уикенд