Владислав Карамфилов или просто Влади Въргала, се поизгуби от полезрението на медиите. Актьорът водеше най-нормален и спокоен живот, а около него нямаше нищо "любопитно", заради което си струва да се шуми. Дори връзките му с жени оставаха в тайна.

Знаем, че Въргала има две деца от първата си и единствена съпруга Силвия, с която бяха заедно от ученици и той твърдеше, че е любовта на живота му. След дълги години брак обаче двамата изненадващо преди време се разведоха, а поводът бе пиянството на Влади.

Срам на дърти години: 55-годишният Влади Въргала в любовен скандал с майка и дъщеря! (ВИЖ ТУК)

Последната му известна приятелка бе актрисата от турски произход Тезджан Ферад - Джани, но и тя не издържа дълго с него. Скъсаха и останаха приятели, защото Влади поне има добродушен и незлоблив нрав.

Днес обаче гръмна страшен любовен скандал затова, че Въргала се е замесил не просто в триъгълник, а в любовен триъгълник с майка и дъщеря. Самият той дори кротко си призна "греха" пред Жоро Любенов преди часове, когато стана ясно, че въпросните дами са Аня Пенчева и нейната щерка Петя Дикова.

И преди да започнете да пустосвате "гадния женкар" Влади Въргала, бързаме да обясним - да, Петя му е любовница, а Аня му е жена, но не в реалността, а в новата му театрална постановка. Така че - споко! Самият Влади не сдържа смеха си и се "затюхка" как е позволил да му се случи това "чудо". Театрото обещава да е интересно.