Маргарита Бербатова влиза в съда заради хулиганство!

Майката на Бербо, Маргарита Бербатова ще бъде съдена заради хулиганска проява. Родителката на един от най-ярките, изявени и успешни наши футболисти е повече от скандална. Медицинската сестра не знае спирачка нито на устата, нито на действията си.

[caption id="attachment_317021" align="alignright" width="270"]Маргарита Бербатова отива на съд Маргарита Бербатова отива на съд[/caption]

Докато по-големият й син развива стремглаво успешна кариера и рита из световните стадиони, името на Маргарита Бербатова е все по-често синоним на сплетни и и интриги.

В съдебната зала, но не родния й град, а в Перник ще стартира делото срещу Маргарита Бербатова. Тя е обвинена в това, че се нахвърлила с ритници, нецензурни приказки и юмруци върху журналистка от вестник „Струма”.

В резултат на което пострадалата Бетина Апостолова съди майката на футболиста от „Монако”. В това меле дейно участие взела и снахата на Бербатова- Димитричка. Поводът за гнева на Маргото бил провокиран от тоав, че екип на вестника е заснел полицейска акция пред дома на медицинската сестра. Полицаите са пристигнали да арестуват по-малкия брат на Бербо-Асен, който бил уличен, за употреба със забранени вещества. По-късно Асен Бербатов получи година затвор, но условно.

Както Kluiki.bg писа играчът на „Монако” е в чести кавги с щурата си родителка. Супер елегантната винаги Маргарита беше главна сестра в болницата в Благоевград. Дали заради уникалния си син или поради набъбващите години, но Бербатова не остана по-назад от поп фолк дивите и по-заможните българки, а и тя напомпа бюст.

Притеснена, че иска да направи нещо с живота си, а той все повече се изплъзвал, тя се решила на това действие, доверяват близки до Маргото.

Маргарита Бербатова скоро получи нова длъжност - ръководител на комплекс за възрастни хора с увреждания в града си. Злите езици твърдят, че тя не се спира в похожденията си нито към мъжете, дори да са по-малки от нея или женени.

Димитър Бербатов се дразнел и от неразумните действия на брат си и от палавостта на родителката си, затова отношенията им охладнели и той постепенно им спрял кранчето.