На повече от срамна постъпка стана автор татуираният женкар с посредствена футболна кариера Благой Георгиев. Фактите говорят и отново потвърдиха, че прави деца на различни жени и след това бяга от тях.

Когато обаче са замесени взаимоотношенията и чувствата между баща и син, става наистина много неприятно при това поведение на Благо. Той оставя впечатлението, че не му пука за нито едно от децата му, което не е никак редно и говори за студенокръвие и коравосърдечност.

Джизъса изпусна много важно събитие в живота на Благой – младши, а именно тръгването на детска градина. В първия ден той е бил придружен до входа от майка си Златка Райкова и новото й гадже Карен, който го раздава повече баща на момчето, отколкото истинския му, което е много тъжно и жалко.

Това обаче не е голяма изненада, тъй като след всяка раздяла Благо Джизъса сякаш забравя, че има деца. Ангажиментите му се свеждат само до месечни издръжки, а наследниците си не ги вижда с месеци, в някои случаи дори с години.

Синът му от първия му брак например едва ли ще го познае, ако го види. След като напусна Есмер Омерова, бившият футболист почти не е виждал малкия Елай и не е стъпвал в Русия, като там ролята на баща отново изпълнява пастрокът.

Благой Георгиев обаче си живее живота и оставя впечатление, че не се сеща за децата си, а на път е още едно. Настоящата му съпруга Полина Спасова е бременна и ще дари мъжа си с дете, което за него ще е номер 5, и то от четвърта жена.

Да се чуди човек как все още има жени, които се омъжват за Джизъса и как изобщо му вярват. Все пак това е човек, който се кълне, че е много вярващ в Господа и чете постоянно Библията, а в същото време прави деца без брак, татуира си тялото и върши още един куп грехове.

Източник: Уикенд