Едно от най-неприятните лица на българската телевизия се завръща в ефир, за да продължава да дразни драгия зрител. Милионерската връзкарка Андреа Банда Банда започва работа по най-голямото световно събитие през тази година – световното първенство по футбол.

Брюнетката, която никой не иска да гледа на екран, но постоянно я набутват пред очите ни, ще работи в предаването „Трето полувреме” по БНТ. Тя започва официално на 20 ноември, когато стартира форумът.

Андреа Банда Банда не разбира особено много от футбол, но остана без работа и трябва „тати” да й намери нещо престижно. След като от „На кафе” по Нова ТВ я изхвърлиха, тъй като само мълчеше, а уж беше анализатор на новини, сега влиза в ролята на спортна журналистка.

Това няма да е първата некадърница, която коментира голям футболен форум по БНТ. Преди години Ели Гигова се изявяваше като водеща по време на Световни и Европейски, но събра само негативи.

Андреа Банда Банда изглежда далеч по-нахална от Гигова, затова негативите към нея може да са двойно повече. Поведението й пред камера не отговаря на високото й самочувствие, говори тихо, често греши думи и не взима отношение по повечето въпроси. Връзките й обаче я държат като журналист, докато нейни колеги стоят без работа.

Източник: HotNews.bg