С къса памет се оказа естрадата

Срам и  позор, но никой от колегите не почете емблематичния Гого от „Тоника“!

Тези дни се навършиха десет години от кончината на големия певец. Съпругата му Ева направи скромен помен, а край гроба му се събраха тя, сина им Димитър и най-близките роднини.

Нито от гилдията, нито колегите му от обичаната от поколения музикална формация не драснаха и ред в социалните мрежи в негова памет.А той отдаде целия си живот на нея.

Колегите от естрадата също не се сетиха за покойния си колега. Единствено община Бургас пусна хитовете му по радиоуредбата в продължение на часове.

След смъртта на Гого Ева се затвори в себе си, далеч от суетата в родния си град Айтос. Тя заживя под един покрив с майка си, която си отиди преди около две години и оттогава е сама.

Синът й Димитър също отсъства, защото работи в Англия. Ева е твърдо убедена, че съществува живот след смъртта и че мъжът й Гого често я посещава от отвъдното.

 „Много ми липсва, Гого беше най-добрия ми приятел, не мога да се примиря със загубата. Той често идва в сънищата ми, разговаряме, той ми отговаря. Не съм луда, знам, че Гого е при нас. Усещам го със сетивата, усещала съм го и на сцената“, споделя опечалената вдовица.

Източник: Ретро