Слави Трифонов мина всички граници, това е непростимо!

Слави Трифонов се взе толкова на сериозно, че мина всички граници, което е непростимо. Дори и когато си най-популярния човек в страната, дори и да си шоумен номер едно. Защото славата, както той винаги е обичал да казва, носи преди всичко не удоволствие, а голяма отговорност.

Отговорност към зрителите, но най-вече към самия себе си като човек. А Слави премина границите на човешкото отношение и то към едни от най-добрите си приятели и колеги.

slavi_neikovЖертвата му в този случай, който отврати България до дън душа, е самият Любо Нейков, когото всички сънародници у нас, а и зад граница боготворят. И всички те скочиха възмутени срещу решението на Слави Трифонов да "дръпне килимчето" под краката на Нейков и да го прати в девета глуха като му отнеме предаването.

Решението на Слави да уволни Любо Нейков и да закрие предаването му "Голата истина", датира от няколко месеца. Днес обаче източници от телевизията довериха, че главата на комика е на път да се катурне в най-скоро време, заради опасната близост на Слави Трифонов и настоящия шеф Станчев.

Много неща в телевизията, включително предаването на Нейков са изцяло зависими от Станчев, а Дългия вече редовно бил засичан да му шушне "на уше" за свалянето на "Истината" от ефир.

Идеята на Слави е да удължи времето на собственото си шоу, но начинът, по който го прави, е слабо казано недостоен и срамен.