Снощи в "Ергенът" една новина остави с отворени усти от изненада и момичетата, и Евгени Генчев, и зрителите. А именно - Пам Велидис напусна формата без предупреждение, без обяснение, просто ей така - като изненадващ и силен трус.

Новината съобщи кратко и лаконично в ефир водещият Наум Шопов, който сащиса участничките и пианиста. Шопов каза само, че непредвидени лични обстоятелства са накарали Пам да си тръгне, но изпраща на всички и особено на Евгени, своите прегръдки.

Типично по нашенски, моментално започнаха да се изливат подигравки и обиди по адрес на Пам в мрежата като повечето простотии бяха свързани с това, че видите ли, тя била дебела и предпочела да си тръгне сама, отколкото Генчо да я паряса.

Е, не! Не това е причината червенокоската да напусне предаването, а огромна трагедия, отнела живота на най-добрата й приятелка. Близки до Пам разкриха, че красивото русо момиче, което я е провокирало и запалило по фитнеса и грижите за здравето си, шокиращо е намерило гибелта си. Все още не е ясно дали става дума за катастрофа, или нещо друго, но новината е сломила Пам, която моментално е прекратила участието си във формата.

"Дано сега идиотщините престанат, защото някои хора не спират да демонстрират колко са прости и душевно ограбени", коментират източниците.