Огромен спойлер изтече за финала на "Ергенът" от кухнята на предаването. Разкритието изцяло преобръща нещата и гарантира, че ще станем свидетели на прецедент в шоуто до момента. А именно - хубавичкият ерген бяга като подплашена кошута, ужасен от момите. И с право.

Снощи видяхме само половината овце (опа - участнички), които влязоха в имението в Гърция. Тази вечер обаче ще е страшно и ако снощните са ви се сторили зле, изчакайте да видите новите попълнения и пак ще си говорим...

Зрителите са бесни и коментират, че участничките в първите два сезона са на нивото на Кейт Мидълтън, ако трябва да ги сравним с новите. Пълна скръб - джуки като маймунски задници, силиконови вимета до пъпа и мозъци с големината на аспирин - общо взето това са повечето от кандидатките.

Алек Младенов няма да успее да открие сродната си душа или дори приятел в шоуто и ще избяга на самия финал с писмо, което ще остави на Наум Шопов. В него той ще се извини на финалистките, които ще са Йоана Младенова и Маги Томова, ще им каже колко са прекрасни, но ще обясни, че има друг път в живота си и няма да продължи с нито една от тях.

Това е последното инфо за финала, като предпоследното бе, че Алек избира за своя годеница Надежда Вишева. Е, предстои да видим...

Източник: Crimsbg.com