Да, вярно е! Няма заблуда, няма измама - Алек Младенов няма да даде роза на тази, на която самият той се обясни в любов още в началото на "Ергенът". Довечера ще станем свидетели на наистина жестоката постъпка на русокосия чаровник и на нервния срив, в който ще изпадне Магдалена Томова, при това съвсем очаквано.

Напълно разбираеми са сълзите на Маги, недоумението и отчаянието й в мига, в който осъзнава какво се случва и в който последната червена роза отива в ръцете на Екатерина, а не в нейните.

Маги Томова едва намира сили да се доближи до Алек и буквално върви с треперещи крака, след което просто си тръгва и дава воля на болката си. Ходейки по пътеката, сълзите текат по лицето й и тя видимо е в криза.

Е, това обаче не е всичко. За яд и завист на злобните и прости моми вътре (болшинството от тях показаха, че са именно такива), Маги няма да си тръгне. Напротив! Тъкмо в мига, в който отчаянието я е завладяло тотално, при нея ще пристигне Алек Младенов със страхотна изненада и поредното доказателство, че е влюбен в нея.

Не знаем дали Алек ще й връчи три рози, както направи в първия сезон Виктор Стоянов за Алекс Гърдева, но е малко вероятно, защото това вече е играно. По-голяма е вероятността сценаристите да са си размърдали гънките на мозъка и да са измислили различна и по-вълнуваща развръзка. Ще видим това в епизода.

Източник: Crimesbg.com