Всички станахме свидетели на рязката и нечувана промяна в поведението на Антония Петрова в мрежата. Откакто се е венчала за Ивайло Батинков преди вече доста години, тя не спираше да рекламира ката ден брака и ежедневието си в мрежата, да се фука пред хората какво ядат и (с извинение) какво се@ат, какво й купил мъжът й и колко са богати...

На потребителите отдавна не само им опротивя, но и откровено повръщаха, само че комплексираната Тоца не спираше. Напротив - още по-нахъсано избиваше комплексите си с позьорщина и простотия. Докато в един момент... рязко спря! Няма никой, бе! Нищо не публикува! Няма къщи, няма манджи, няма фалшиви усмивки - нищо!

Е, оказа се и защо Тоцинка е прекратила селския си тормоз над мрежата. Причината е Ивайло Батинков, с когото имат сериозни проблеми в брака и се стигна дотам, че бизнесменът кръшна встрани, за да си почине от глупостите.

Батинков отдавна не искал жена му да ги прави за смях пред страната с непрестанните си снимчици, още повече, че той самият дори няма личен профил в мрежата. Но не, онази си знаела своето - ама как така няма да се изфука, че да й завидят...

"След проблемите с изневярата му и заплахата от развод, Иво й заяви, че ще остави любовницата си, но тя трябва моментално да спре селянията си в мрежата и да обърне внимание на реалния си живот, а не само на показното... Предупреди я, че ако продължи с цирка, двамата са дотук", разкриха източници.