Бъзикат се хората, че понякога една жена седи и чака да дойде принцът на белия кон, но пристига само конят... Май, май и в случая с Анелия стана същото, което е наистина кофти завършек на любовта й с Любомир Захаринов.

Както вече стана ясно, певицата върна годежния пръстен на по-младия си любим и да - съсипана е. Двамата готвеха пищна сватба, която щеше да се равнява на тържество на кралски особи, но уви - явно в днешно време не е толкова лесно да срещнеш истински мъж и сродна душа.

Знаем колко силно влюбена бе Анелия в Любо и как не спираше да го споделя в ефир - нещо, което не си бе позволявала с нито един друг мъж в живота си. Първите причини за раздялата й със Захаринов бяха, че видиш ли, той ревнувал от участията й и пречил на кариерата й. Глупости! Двамата са заедно от няколко години и това по никакъв начин не е заставало между тях.

Истината се оказа съвсем различна и хептен банална. Чисто и просто Любомир си е женкар. Коцкар. Пеперудка. Както искате го наречете, но той така и не спрял да кръшка.

Помним, че преди време Анелия намери сили да му прости две изневери, защото го обожаваше и не можеше да си представи да го загуби. Явно прошката й му се е видяла "зелена светлина" за бъдещи "трудови подвизи" и той съвсем го ударил през просото. Тук вече Анелия не издържала.

"Много е зле, съсипана е, но не иска да се унижава и да бъде подметка за някой мъж", коментират запознати.

Източник: Crimesbg.com