Това Тончо Токмакчиев ли е?Тончо Токмакчиев

вече не е същият. Актьорът от „Комиците” и продуцент в БНТ не прилича на себе си. Той вече не е двойник на Любо Нейков , а е съвсем различен. Преди ден папараци щракнаха култовият актьор да търчи по работни дела из центъра на столицата. Мнозина не успяха да познаят в изпосталялата фигура любимия си актьор. Той бе видимо втален, свалил най-малко двадесетина килограма, с напълно младежки вид. Тончо Токмакчиев бе пременен в къси панталони, с тениска и маратонки, и бодро крачеше из улиците на столицата.

Определено Тончо Токмакчиев е коренно различен и няма нищо общо с пухкавелкото, който бе наскоро.Но определено има проблеми с кръвното налягане, видяха бдителни граждани. Защото той се отбил в аптека, от където излезнал с лекарство против хипертония.

Според клюката, обикаляща из арт средите, Тончо Токмакчиев имал проблеми със сърцето и кръвното налягане, които лекарите посъветвали да намали килограмите. Заради препоръката им той решил драстично да намали коремната си обиколка и резултатите не закъснели. Любимецът на поколения българи разказвал, че отслабнал скорострелно със специална диета. Комикът казвал, че за целта се отказал категорично от пържените и мазни храни, не вясвал тестени вкусотии, отрекъл се и от сладкото, към което бил като пристрастен. Мнозина обаче се съмняват в това той да се е подложил на диета. Защото преди това актьорът разправял, че за нищо на света няма да мине на зверски хранителен режим и да се откаже от любимите вкусотии, само за да стане слаб. Затова те подозират, че е легнал под ножа, на интервенция и е сложил пръстен в стомаха си.Припомняме, че Тончо Токмакчиев и брат му Ангел управляваха 1100 дка с розови насаждения в Казанлъшко. [caption id="attachment_369721" align="aligncenter" width="300"]Подозират, че Тончо Токмакчиев е отслабнал без диета Подозират, че Тончо Токмакчиев е отслабнал без диета[/caption] Бизнесът на захвърлилия четката художник и актьора въртяха бизнеса 13 години и той просперираше. След което продадоха акциите си от двете фирми, в които участваха и произвеждащи гюловата есенция, на китайски консорциум. След това банковите сметки на двамата братя набъбнаха с 16 милиона евро, които ги осигуриха до девето коляно. Именно тази сума дала възможност на Тончо Токмакчиев да се подложи на скъпата процедура и да се втали така драстично за рекордно кратко време, подозират някои от неговите колеги.