Ники Кънчев се оказа голям купонджия

Култовият водещ бе спипан да жули ракия на корем. Това не се случи в българска кръчма, а в сръбски ресторант. Той бе в компанията на авери, като Кънчев бе видимо добре почерпен. Сръбските музиканти му свириха на ушенце, вероятно привлечени от известния българин или бакшишите, които им даваше зевзекът.

„Никога не съм виждал толкова пиян, като кирка, Ники Кънчев. Веднага го познах, но бе видимо в нетрезво състояние. Косата му бе разрошена и щръкнала на всички посоки. Изобщо картинка“, твърди българин, който бил в същото заведение, заедно с веселата компания на Ники Кънчев.

Добрата новина е, че в компанията на Ники Кънчев е имало  и мадами,  а лошата, сред тях не е била съпругата на Ники Кънчев.

За Ники Кънчев винаги се е говорило, че е доста свободолюбив и обича купоните. Въпреки че стана баща, след като чукна 50-така, той все още не е минал под венчило с майката на дъщеричката си. Той винаги е отричал брачната институция, въпреки че неговата Даниела тайно искала да се види в бяло.

Водещият призна преди време, че страда от диабет. Заради което отказа алкохола, но вероятно пак е  наблегнал на чашката, коментират го в мрежата.

Източник: Папарак