След епизодите на "Откраднат живот" той се превърна в един от новите с@кс символи на българското кино. Ученички и студентки са луднали по него, но ядец - Буков отдавна съобщи, че си има сериозно гадже. За да подклажда интереса към себе си, той ревностно криеше името и лицето на приятелката си, но днес едни горещи снимки разбуниха духовете в нета.

На фотосите Филип Буков е спипан да се целува повече от страстно с гореща блондинка и само цветът на косата й издаде, че това не е гаджето му. Фенките му обаче да не бързат със заключенията, че Буков е кръшкач (не, че е невъзможно, но поне в случая е невинен).

Спипаха ги: Филип Буков в страстни целувки с гаджето му! (не е за слаби сърца - СНИМКИ)

Мацката от кадрите се оказа най-добрият ер@тичен модел у нас за тази година - Теа Добрева, а страстните им сцени са просто кадри от предстоящия да излезе по кината филм "Аферата Пикасо". Лентата скоро ще бъде пусната в прожекция, а в нея ще видим цяла редица красиви и популярни у нас жени.

Спипаха ги: Филип Буков в страстни целувки с гаджето му! (не е за слаби сърца - СНИМКИ) - Снимка 2

Сред участничките във филма са Жени Калканджиева, Тита, Диляна Попова, Райна Караянева и други. Участва и Башар Рахал, за когото вече знаем, че преустанови връзката си с Караянева, а причината са многобройните изневери от нейна страна.

Но да се върнем на Буков - дано истинската му приятелка да не ревнува от професията му, защото особено в случая, кадрите с Теа Добрева са повече от реалистични.