Дали Димитър Рачков е сменил Мария Игнатова с новото русо изкушение?!

Наближава ли краят на любовта между Димитър Рачков и Мария Игнатова?! Това е сред най-вълнуващите въпроси из светските среди на столицата днес, когато медиите гръмнаха с новината, че Димитър Рачков е заменил Мария с нова чаровна блондинка.

Двамата са били спипани заедно преди няколко дни, когато Димитър Рачков е завел под ръка невероятната непозната руса красавица на представление в "Театър 199" в София. Тогава там се е играл спектакълът "Дуенде" с голямата Татяна Лолова в главната роля.

[caption id="attachment_308831" align="alignright" width="300"]Димитър Рачков бе видян с непознатата дама от много хора. Какви са истинските им отношения?! Димитър Рачков бе видян с непознатата дама от много хора. Какви са истинските им отношения?![/caption]

Димитър Рачков и очарователната му дама седнали на едни от най-добрите места и разбира се, спазвали приличието, което се изисква от обществена личност на публично място. Въпреки това обаче свидетели разкриват, че между двамата се е усещала силна химия като Димитър Рачков постоянно шушнел на ухото на блондинката и седял в опасна близост с нея.

Тя от своя страна изглеждала напълно пленена от чара на комика Димитър Рачков, за чиято любов с Мария Игнатова се изписа тон мастило.

Засега връзката на Димитър Рачков с непознатата хубавица си остава загадка, тъй като нито той, нито Мария Игнатова са потвърдили, че са пред раздяла. Според колегите на Димитър Рачков те двамата са още много влюбени и живеят като истинско и сплотена семейство.

Димитър Рачков непрестанно изразявал възхищението си към Мария и по думите на негови колеги, край за отношенията им няма да има. Остава обаче въпросът коя тогава е била незнайната прелестна блондинка и какви са реалните й отношения с Димитър Рачков?!