Младата певица Дара Екимова наскоро за пореден път потресе мрежата. Наричаме я "певица", макар де факто тя да е известна като дъщерята на Дими от Сленг и Ива Екимова. Въпреки бутането от страна на родителката й и лансирането от близки и познати, Екимова не успява дори да стигне славата на другата Дара (Йотова), да не говорим за повече...

Вместо да наблегне на развитието си в музиката обаче и да се замисли защо не може да стане "звезда" или най-малкото хитмейкър, Дара Екимова се "развива" на друго място. Или по-точно развива сериозно заболяване, свързано с пристрастеност към пластичните операции.

За супер крехката си възраст тя вече има хиалуронови джуки, тунинг в бюста, който наблъска със силикон, а наскоро се разбра, че е легнала под ножа, за да си оперира корема и да го направи да изглежда по-плосък и стегнат.

"Това е ненормално нещо за девойка на нейните години! Как може Ива Екимова да й го позволява, не вижда ли в какво се превръща отрочето й?! Да, Дара може да е пълнолетна, но ако няма подкрепата на Ива, ще се вслуша или най-малкото ще се замисли над това, което прави. Представете си я така, както е тръгнала, като стане на 40, на какво ще мяза - на мумия", коментират потребители в нета и с право.

Източник: Crimesbg.com