Камелия е в тотален срив от това, което се случва с нея

Поп фолк дивата Камелия просто не може да повярва на това, което й се случва. Устатата певица, която категорично възропта срещу неправдите, които се случват в музикална компания „Пайнер” и я напусна с гръм и трясък, като стартира самостоятелна кариера, още не вярва на чутото. По-скоро на написаното. А то й е поднесено не от кой да е, а от верни фенове в социалната мрежа. Там те „услужливо” съветват певицата да се подложи на пластична операция заради многобройните бръчки, обхванали не само зоните около очите й, но и цялото й лице, пише HotArena.

Не така дипломатични други нейни почитатели пък буквално „крещят” в социалния клюкарник: „Намерете спешно доктор за Камелия! Какво става с лицето й? Трябва незабавно да се подложи на пластична интервенция, за да добие младежки вид”. След тези „призиви” във Фейсбук Камелия буквално се сринала психически и изпаднала в тотален шок, тревожат се нейни близки приятелки. Фолкаджийката е видяла и чула за себе си какво ли не, но не повярва на тези грозни думи и потънала в депресия, научи и Kluiki.bg.

[caption id="attachment_341236" align="alignright" width="300"]Камелия изпадна в депресия Камелия изпадна в депресия[/caption]

Намират се и обаче и такива фейсбукари, които хвалят любимката си, че не се е поддала на масовата истерия и не се е превърнала в поредната пластмасова кукла. „Похвално е, че Камелия си е сложила силикон само на бюста. Останалото е нейно и си е напълно натурално.

Въпреки тънките си устни и несъвършенствата на носа си тя не се поддаде на манията постоянно да ляга под ножа, за да се коригира”, пишат те в нейна защита. Но злобарите не мирясват, като държат на своето, че тя е известна личност и трябва да се грижи повече за външния си вид.

Според пластичните хирурзи не е нормално на такава възраст- 44 години, на каквато е изпълнителката на „Манастир”, да има толкова много бръчки по лицето си. Но специалистите обясняват, че процеса на стареене е строго индивидуален. Влияят както гените, така и начина на живот, а и храненето. И при едно напрегнато ежедневие, каквото има Камелия, нощен живот, участия в задимени кръчми, цигари и алкохол, пораженията са неминуеми. И тогава има нужда от естетична намеса.