Половинката на Кобрата се нуждае от бърза лекарска намеса

Най-скандалната ни поп фолк звезда Андреа има нужда от спешна хирургична помощ, а самата тя е изпаднала в криза. Не, певицата не е болна, макар че състоянието й наистина е сериозно. Става дума за дефектът, който даде силикона й, като в момента бюстът й наподобява всичко друго, но не и на нормален.

andrea1Феновете на певицата са доста разтроени от видяното на последната снимка, публикувана в страницата на Андреа. На фотоса тя е снимана със скъпа черна блуза, чието деколте е прозрачно. А под него личат увисналите, криви, накъдрени едва ли не форми на звездата, пише Хотарена.нет.

Снимката говори сама по себе си, но още продължава да е странно защо суетната Андреа ще публикува себе си в подобен окаян вид. Знаем, че тя винаги държи на хубостта и перфектността си и дори не дава да я заснемат по време на участия, камо ли да пропусне такъв огромен проблем.

andrea

Нейни ценители предполагат, че може би всичко е в блузата, която е излязла така на самата снимка. И дано да са прави, в противен случай заплахата е голяма и Андреа ще трябва да смени имплантите си възможно най-спешно.