В истерия е изпаднала Софи Маринова и то съвсем разбираемо. Единственият й син Лоренцо бе арестуван и в момента е в килията, след като в малките часове на нощта беше задържан с... дрога.

Както вече е показала проверката, става дума за чист кокаин. В колата, в която е бил Лоренцо, е намерена още трева, а в самия него са били открити коката и малка мелничка. Заедно с Лоренцо са арестувани 36-годишиният водач на автомобила, както и още един млад мъж, който е бил обявен за издирване.

Какво е правило момчето на Софка в тази компания и защо опиатът е бил у него - това за мнозина е повече от ясно. Родителката му обаче го защити яростно като лъвица, а и друго от нея не сме очаквали, син й е все пак...

"Как моят Лоренцо с дрога, та той не знае какво е това. И да са намерили нещо, някой му го е подхвърлил, за да го натопи. Отдавна има едни хора, които искат да ми точат парите и ме изнудват. Сега са направили същото, защото искат да платя голяма сума, за да измъкна уж сина си от затвора", писна Софка.

По това време, вместо в ареста, 21-годишният Лоренцо трябваше да бъде на месен месец с половинката си, но както отдавна се разбра, сватбата е отменена. Какво ще последва оттук насетне и дали момчето ще бъде пуснато под гаранция, ще разберем тепърва.

Източник: Crimesbg.com