Актрисата София Бобчева е в очакване на втората си рожба две години, след като роди дъщеря си Стефани-Ирини.

Блондинката, която е вечно усмихната, показа заоблено коремче на церемонията по връчването на тазгодишните награди „Икар“ в Народния театър. Изглежда бебето ще поеме първата си глътка въздух през есента.

 

Макар никога да не е вдигала излишен шум около личния си живот, тя също така не е крила умишлено бременностите си като някои други родни звезди. За наградите можеше да заложи на широка рокля, която да скрие все още не много наедрелия й корем, но очевидно е преценила, че няма от какво да се притеснява и излезе на сцената с доста прилепнал панталон, под който личеше деликатното й състояние.

 

До този момент Бобчева не е показвала в публичното пространство мъжа до себе си. Единственото, което се знае за него е, че се казва Борис и е готвач по професия – през лятото работел на морето, а през останалото време в София.

Двамата се запознали на морето, а тя е много щастлива, че мъжът й може да готви, тъй като на нея тази дейност никак не й се удава.

 

И макар да държи бащата на децата си далеч от светлините на прожекторите, далеч не може да се каже същото за дъщеря й, която се роди в началото на октомври 2022 г. и често показва в социалните мрежи снимки с нея.

Източник: Уикенд