Гринго "умря", да живее новият Гринго... ако може да перифразираме така познатата историческа фраза. А и как да не го направим като става дума за фурията Софи Маринова и прочутия й любовен живот?!

Оказа се, че Гринго, с когото тя откара повече от десетилетие и с когото се караха, разделяха, събираха, обичаха, че и биха... е в миналото. Двамата не са заедно повече от половин година, а въпросният се е установил трайно в Германия. Докато Софи се радва на нова и вълнуваща любов.

Ухилена до ушите, тя сподели това в ефир пред Гала. И добави, че "новото й мъжо" всички го познават. "Ама много ми е миличък, ама много си го обичкам", в типичния си сладурски стил се изказа Ромската перла.

"Сега, верно е, че не сме по на 20 години и вече не летим толкова в облаците, но той ми казва, че съм красива, глези си ме, обича си ме, много ми е добре с него", чурулика певицата.

Като я попитаха за повечко подробности и поне за малкото му име обаче, тя отсече: "Ааа, няма да кажа повече, защото всички ще се сетите за кого говоря", с което автоматично даде да се разбере, че новият й мъж най-малкото е публично личност.

Доколкото познаваме Софка обаче, сме убедени, че няма да пази тайната дълго и още след дни ще изтипоса любимия си дори на снимки. Искате ли да се обзаложим?!