Софи Маринова се разтрепери от тази новина

Гласовитата ромка в чудо се видяла от вестта, че Гринго вече е на свобода. Той лежа няколко месеца в немски пандиз, защото пребил роднина в Берлин.

Здравенякът има дълго криминално минало, заради което ченгетата веднага го подушили и открили в негово лице извършителя.

Затворът никак не е чужд за охранителя. Преди четири лета той лежа в български пандел десет месеца. Тогава Тодор Давидков-Гринго бе обвинен за рекет над айтоски бизнесмен.

Софи Маринова трепери от ужас: Пуснаха Гринго от пандиза!(Снимки)

А Софи Маринова яростно го защитаваше и не пропускаше свиждания. Но връзката й с побойника приличаше на турска сапунка. Двамата се събираха ,разделяха, дори минаха под венчило и бързо се разведоха. След това любовта им също премина доста трусове-приливи и отливи. На няколко пъти Гринго й посегна и поп фолк певицата ходеше на участия насинена и дори със счупена ръка.

Станаха ясни и доста грозни тайни около съжителството на Софка с Гринго. Той бил пристрастен по хазарта, заради което точел парите и златото на любимата си.

Накрая все пак Софи Маринова намери сили да го изрита от живота си. С днешна дата тя намери любовта в по-млад мъж, с когото твърди, че е безкрайно щастлива.

„Ами притеснявам се, че Гринго е на свобода, как не. Страхувам се, треперя,  да не направи нещо на мен или на новото ми гадже, защото много си го обичкам“, в типичния си стил заяви изпълнителката.