Софи Маринова се наслаждава на макс на лятната си почивка в Несебър, заедно с бъдещата й снаха – Мария Лалева. Мария и Лоренцо – синът на певицата, планират сватбата да е през следващата година.

 

Софи Маринова не пропусна да сподели в социалните мрежи как се забавлява със снахата си, като я радва с различни лакомства, защото иска тя да я дари възможно най-бързо със "златно внуче".

 

Софи Маринова тъпче снаха си с лакомства на морето и я натиска за внуче

Снимките, на които всички пият коктейли на плажа, изглеждат много забавни. Само няколко дни преди участието си в дискотека в Несебър, Софи Маринова завела Мария на морския бряг, за да се забавляват заедно. Снимките с коктейли и шапки "Диор" събраха възхищения в профила на певицата.

 

Младата булка е весела в компанията на свекърва си. Другите усмихнати майки не са известни, но най-вероятно певицата се забавлява в женска компания. Освен с невероятния си глас, Софи Маринова е известна и със забавните й изказвания.

 

Въпреки че Лоренцо скоро сподели снимки със своята годеница, майка му няма задръжки и не спира да залива профила си в социалните мрежи със снимки на снахата. Поне на пръв поглед двете изглеждат като близки приятелки. Лоренцо и Мария се влюбили още в училище и са много близки. През тази година Лоренцо предложи на Мария брак, а тя веднага се съгласи.

Единственото, което се знае за сватбата на този етап е, че е планирана за месец март, следващата година.

Източник: Уикенд