След като преди време Софи Маринова замина сама за Дубай за две седмици, се върна със снаха от там.

 

Гласовитата певица, която се прибра за 8 март трескаво подготвя годежа, тъй като синът й Лоренцо държи на традицията и настоява да искат булката, както си му е редът – с тържество, много гости, дарове, ядене и пиене.

 

Софи Маринова се върна със снаха от Дубай

Припомняме, че Софи ходи за втори път в Дубай, за да си отдъхне и напазарува. Първите седем дни изкарала в релакс, съчетавайки го с професионален ангажимент – от списанието „Golden Wings“ й връчили награда за музикалните постижения и я поканили да краси корицата им.

 

На втората седмица при нея отишли синът й Лоренцо с дългогодишната си приятелка Мария, която е колежка на Софи. Заедно с тях били Преслава, съпругът й и още неколцина приятели. Малко след като всички се събрали в Дубай, Лоренцо заявил на майка си, че се е подготвил да предложи брак на любимата си.

 

В „Шоуто на Николаос Цитиридис“ Софи Маринова разкри, че Лоренцо иска годеж по циганските традиции. Двамата с майка му вече се подготвят да искат официално булката от родителите й. Софи обясни, че според традициите им ще отидат при родителите й с печени агнета, пилета…

 

Планира се годежът да е в тесен кръг – семейство и роднини, макар и от двете страни да не са никак малко. Софи предупредила сина си да не каже от днес за утре, че иска сватба и да се чуди какво да прави. Той обаче на свой ред я успокоил, че сватбата ще бъде догодина през март. Освен това двамата с любимата му били категорични, че искат на тържеството да им пее само Софи.

 

Макар да е изключително щастлива от това им желание, Софи вече е поканила редица нейни колеги, които несъмнено също ще се изявят на сцената. Организацията на тържеството ще бъде поверена на професионалисти. Софи се надява и тя да отиде на сватбата с кавалер.

Източник: Уикенд