Софи Маринова първо си направила  липосукция, а изсмуканите мазнини, били върнати обратно в тялото, но на други проблемни места.  Които фолкаджийката искала да промени.Ромската перла  се тунинговала изцяло при  доктор Георгиев. Който й направил пълен комплект корекции.

От човек, от приятелския кръг на певицата се разбра, че мазнините, които били отстранени от стомаха  били обратно и инжектирани в тялото на Софи, с тях повдигнала дупето си и устните.

Софи Маринова с нов силикон, бразилско Д и огромни устни (Вижте цялостния й тунинг – Снимки)

Освен, че се сдобила с вирнат задник, за какъвто отдавна мечтае на ремонт бил подложен и балкона й. Предишният й силикон бил подменен с нов, като докторът добавил по още 500 кубика във всяка една от гърдите.

Софи Маринова с нов силикон, бразилско Д и огромни устни (Вижте цялостния й тунинг – Снимки) - Снимка 2

Така, че с едно прекарване на масата на хирурга ромската перла се обзавела с апетитно дупе, сочни устни и напращели гърди и останала  без тлъсти баджаци и корем. За всичките си корекции Софито се изръсила между 15 и 17 бона.

Софи Маринова с нов силикон, бразилско Д и огромни устни (Вижте цялостния й тунинг – Снимки) - Снимка 3

Обаче не всичките й почитатели харесаха чисто новата Софи и я разкритикуваха в Инстаграм: „Превърнала си се в силиконка, вманиачена по корекциите! Изобщо не си истинска, а напълно изкуствена!”