След разточителния годеж в Етрополе през пролетта, Софи Маринова най-после призна, че няма да жени сина си Лоренцо за любимата му Мария. Преди 5-6 месеца двамата младежи размислили и се разделили. Певицата обаче упорито отбягваше темата през цялото това време.

 

Преди няколко дни, Софи все пак се реши на коментар и го направи в интервю за предаването „На кафе“ по Нова тв. Там тя обясни, че не се меси в отношенията на младите и не се опитва да ги разубеждава. Лоренцо заявил, че още се чувства твърде малък, че да се ангажира със семейство. Едва ли Софи е изпаднала във възторг след това признание, предвид пищното тържество, което вдигна за годежа му. Неслучайно бе сравнено с малка сватба, тъй като освен почерпката за гостите, имаше и оркестър. Всички ритуали бяха спазени като кулминацията бе символично развяване на бял чаршаф.

 

Софи Маринова призна за разтрогнатия годеж

Ромският славей дори се погрижи за шармантните тоалети на бъдещата си снаха. Въпреки цялото старание, Софи все пак приела решението на сина си да не се жени все още. Единственото, което звездата иска, е синът й да бъде щастлив и ще приеме всяка, която избере.

 

Откакто завърши, Лоренцо неколкократно променяше желанията си по отношение на професията, на която да се посвети. Първо искаше да става полицай, след това да учи за актьор в САЩ, а накрая навлезе в музикалния бизнес, където обаче не се задържа дълго. Тези дни Софи уточни, че синът й иска да се завърне отново на пазара като щял да пее рап.

Източник: Уикенд