Родната ни гласовита певица често споделя снимки от любимата си дестинация - Дубай. 

Софи Маринова бе избрана за корица на луксозно дубайското списаниe, певицата бе много щастлива и го сподели с феновете си из мрежата също.

Признаваме, че снимките на Софи са много хубави, тя бе избрана за корицата на списание „Golden Wings“. Дубай е любимо място на Софи Маринова от години, тя често отсяда там, ползва го като дестинация както за почивка, така и за много от своите разкрасителни процедури.

Софи Маринова признава в интервюто си в дубайското списание, че много обича старната им. Освен това споделя много както за личния си живот така и за професионалните си планове, за музиката си. Коментира много лични теми също. Очевидно певицата ни се чувства добре приета в арабската страна, спечели си наградата „Golden Wings Awards“

Софи казва, че ще остане още около месец в Дубай, за да се подготви за новите си участия. Софи остава любимка на родната публика, нейната естественост я прави така обичана, споделя и радости и неуспехи с феновете си, това я прави така обичана, разбира се и големия й глас. 

Софи Маринова обожава Дубай и украси дубайско списаниe